Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna - 4 april 2009

Missa inte morgondagens utnämning av den första pristagaren till priset Suecica Astrum Erratus Praemium. Söndagen den 5 april vid ca klockan 18:00 hamnar detta på nyhetssidan, med möjlighet att diskutera detta i forat, samtidigt som vårt tema om priset uppdateras.

Spoiler angående Star Trek: Online och Star Trek: Countdown (markera här bredvid för att se hela texten): I enlighet med händelserna i Countdown har nu Cryptic Studios lagt in information om Datas "återuppståndelse" och hans kaptensskap över USS Enterprise NCC-1701-E. Läs mer i historiken för år 2386 (>), året innan Countdown utspelar sig (+).

I flera år har det cirkulerat rykten på Internet om att Star Trek: The Next Generation-avsnittet Elementary, My Dear Data skulle ha varit ett brott mot Arthur Conan Doyles dödsbos rättigheter till berättelser om Sherlock Holmes och att Paramount/Viacom fick betala en stor summa i efterhand för att kompensera dödsboet. Detta har nu enligt (io9.com) tillbakavisats av dödsboets amerikanske advokat Jon Lellenberg som säger att Paramount, som vid ett tidigare tillfälle spelade in Sherlock Holmes-material (Young Sherlock Holmes), kontaktade dödsboet i förväg och kom överens om en summa. Materialet om Sherlock Holmes blir allmänt material först år 2023.

Glöm nu inte söndag kl 18:00!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Februari 2022:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter