Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Leonard Nimoy om en tolfte film och Simon Pegg om karaktärsutveckling *spoilervarning*

Leonard Nimoy är enligt Salt Lake Tribune öppen för möjligheten att återkomma till Star Trek och stänger inte längre dörren, såsom var fallet under det senaste 19 år långa uppehållet. Han gillar dynamiken i den nya filmen mellan den yngre och den äldre Spock, där den yngre fortfarande försöker finna sin egen roll i ett större sammanhang, medan den äldre Spock är mer avslappnad i vem han är och vad hans liv skall ha för fokus. Han ser att hans egen karaktär är just nu som mest lik den äldre Spocks karaktär.

Simon Pegg, som spelar Montgomery Scott i filmen, fick en dag för ett bra antal månader sedan ett e-brev från JJ Abrams som helt kort sade "Vill du spela Scotty". Då Pegg sedan 9 års ålder sett Star Trek (även om han snarare var ett Doctor Who- och Star Wars-fan) tog det inte lång tid för honom att tacka ja. Han berättar i en intervju för Scotland on Sunday hur han utvecklade Scottys roll och dialekt, för han ville inte kopiera James Doohans version då han menar att det inte skulle bli respektfullt. Han delar en del scener med Leonard Nimoy och är synnerligen glad över detta.

Upplagan från den 4 maj av tidningen Newsweek innehåller en artikel om Star Trek-filmen såväl som om Star Trek-märkets historia. Läs hela artikeln på Newsweek.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter