Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Orci och Kurtzman om att fylla ut ett stort glapp

Roberto Orci och Alex Kurtzman berättar för ScreenDaily.com om hur det var att fylla ut ett stort glapp i tidigare Star Trek-produktioner, nämligen den om hur James T Kirk och Spock möttes och blev de goda vänner som vi senare har sett dem. Orci säger:
You've had 10 movies, five TV shows, novels, comics, 43 years of stuff and with that we had to make sure it was a story worth telling. Fortunately there was this unbelievable gap in the Star Trek history of how Kirk and Spock and the Enterprise crew come together.
Det är intressant att se att de först nämner Star Treks utvidgade produktion i form av böcker, serietidningar och annat material, men sedan hävdar att det aldrig har berättats om hur Kirk och Spock möttes. Då har de glömt att det vid flera tillfällen har beskrivits i böcker om detta, där det senaste och mest framgångsrika i raden var boken från 2007 av bland andra William Shatner, Collision Course.

Vidare i intervjun talar manusförfattarna om både Star Trek och Transformers och om hur de försökt att satsa på karaktärsutveckling och att de tror att det är därför som båda filmerna blivit sådana succéer.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter