Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Onlines producent: "Spelet är inte bara action"

De flesta trailers för nya spelet Star Trek Online har fokuserat på action och rymdstrider.
Men det är inte allt spelet erbjuder, säger producenten Craig Zinkievich till Trekmovie.


Zinkievich:

- Det är ett spel och ett nätrollspel, så det finns mycket strider i spelet. Samtidigt vill vi göra klart att det finns andra saker du kan göra och att allt du gör i spelet inte kretsar kring att skjuta. Det finns sociala områden dit spelaren kan gå och göra vad de vill och agera med medspelarna. Det finns mer vetenskapligt inriktade möjligheter där du kan åka ut och scanna rymdobjekt, samla in data och föra tillbaka saker till Memory Alpha (vetenskapscentret i spelet?) som gör att du utvecklar din rollfigur. Det finns ytterligare saker som är fredliga som vi inte har talat om ännu, men som vi avslöjar senare.

Craig Zinkievich berättar också att det kommer att finnas en form av valuta i spelet. För Stjärnflottan som inte använder pengar kommer det istället kallas för merit och rykte. Ju bättre rykte du har, desto bättre skepp kan du kommendera.

En annan sak han säger är att en stjärnflotteofficer inte kommer att kunna bryta mot det första direktivet och ta kål på nya raser vid ett första kontakt-uppdrag.

- Just nu har vi inte ett så drastiskt val. Vid varje första kontakt, så låter vi inte dig skjuta med ditt vapen på en vänligt sinnad utomjording.

Hela intervjun finns här. Dessutom kan du läsa mer om spelet här i amerikanska PC Gamer.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Februari 2022:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter