Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek 12 kan bli i 3d om Abrams regisserar

Producenten JJ Abrams är öppen för att filma nästa Star Trek-film i 3d.
-Om jag regisserar uppföljaren, så skulle att filma den i 3d vara riktigt kul. Vad jag har sett av [James Camerons nya 3d-film] Avatar har fått mig att vilja göra det, eftersom den ser så galet cool ut, säger han till Iesb.


Han berättar också att han hade möjligheten att göra den senaste filmen i 3d, men tackade nej.

-Jag var rädd bara att tänka på det. Jag trodde att det skulle vara för svårt och sa "Jag vill göra en hygglig 2d-film, i stället för en dålig 3d-film."


I intervjun kommenterar han också Leonard Nimoys uttalande om att han inte tror att han återvänder som Spock Prime i nästa film, eftersom den nya besättningen är redo att stå på egna ben.

-Jag kan inte föreställa mig en Star Trek-film som inte behöver honom. Jag är säker på att det han säger är en blandning av blygsamhet och ärlighet. Han kan mycket väl känna så. Men sanningen är att vi inte kunde ha gjort den senaste filmen utan honom och att arbeta med honom igen vore glädjefyllt. Det är dock för tidigt att avgöra nu huruvida Spock Prime ska vara med i filmen eller inte, eftersom vi just nu bara diskuterar berättelsen. Vill vi arbeta med honom igen? Självklart, 100%. Jag skulle älska det.

Abrams är även öppen för att se Nimoy återuppliva sin rollfigur från Mission Impossible i den kommande och fjärde filmen baserad på den klassiska tv-serien från 60-talet. Men precis som med Star Trek är inget säkert.

Vad som är säkert emellertid är att Nimoy dyker upp i fler avsnitt av tv-serien Fringe, som Abrams producerar.

-Han är underbar i serien. Och jag kan säga att vi har inte sett honom för sista gången.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter