Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Berman pratar om sex och romulaner!

Som vi tidigare har rapporterat om har Enterprise och Star Trek: Nemesis dragits med låga tittarsiffror vilket har lett till rykten om nedläggning av Enterprise-serien. En sådan nedläggning skulle samtidigt kunna bli dödsstöten för hela Star Trek-genren enligt vissa rykten. Envisa rykten, som nu dessutom delvis har bekräftats från officiellt håll, säger att Enterprise i fortsättningen kommer att innehålla mer av nakenhet än de halvnakna scener som tidigare har funnits. T’Pols och Trips kärlekshistoria, som tillsammans med T'Pols sexigare utstyrsel är ett led att öka tittarsiffrorna, kommer att utvecklas till ett verkligt förhållande och enligt det som Berman berättar i en intervju hos TrekTaoday verkar det som att det redan inom denna säsong kommer att vara en ”sängkammarscen” mellan dessa (alltså mer än det oskyldiga som redan har varit…) och man kommer att få se nakna kroppar, inte bara dolt under täcket.

Berman & Braga kommer dessutom att plocka in synliga romulaner i serien, alltså hundra år innan federationen får se dessa. Vi har ju redan tidigare sett romulanska skepp men några överträdelser mot kontinuiteten har tidigare inte ägt rum på detta område. Berman berättar vidare i intervjun:
One of [the last four episodes] is going to be a fascinating Romulan encounter where we actually will see the romulans face to face. Which is interesting in that Starfleet had never seen the Romulans before Kirk. So we have managed to deal with that in what I feel is a very interesting fashion.

Hur de skall kunna lösa detta dilemma med att föra in romulanerna ännu tydligare in i serien är oklart, men Berman & Braga har ju tidigare argumenterat omkring borger på samma sätt, en sak som de löste på ett för trekkers inte helt okej sätt.

Vi får väl se om dessa försök till uppryckning räddar Enterprise undan för tidig nedläggning. Helt klart är att sådana grepp bara kan ses som ren desperation och de trekkers som varit Star Trek trogna genom både upp- och nedgångar är mäkta irriterade på dessa planer.

StarTrek.com skall i dag gå ut med ett viktigt pressmeddelande - vi får se vad de kommer att säga.

Tidigare nyheter:
030223: Framtid för Enterprise samt för filmerna?
030815: Enterprise Project - kämpar för år 4-7
030912: UPN sätter ”Star Trek” framför Enterprise
031210: Flyttas Enterprise till fredagar i USA?
040201: Rykten om Bermans avgång
040315: Enterprise har en osäker framtid


Men framför allt dessa nyheter:
030406: Första aprilskämten samlade!
040403: Aprilskämt världen över

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter