Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Greenwood definitivt klar för Star Trek 12

Pike återvänder i Star Trek 12. Det står klart sedan Bruce Greenwood dök upp på första inspelningsdagen i veckan för att äta lunch med regissören JJ Abrams, skriver Latimes.com.

 

Simon Pegg, Anton Yelchin, Zoe Saldana, John Cho, Karl Urban och Chris Pine välkomnade honom varmt.

-Känslan av att vara en familj var fantastisk, sa Greenwood, när han möttes med glada miner.

-Jag älskade den förra filmen och älskade att göra den också. Vanligtvis när du gör ett jobb och älskar upplevelsen att göra filmen är det ovanligt att den färdiga produkten matchar upplevelsen. Du får antingen det ena eller det andra, men det här var en av få där allt stämde. Det var toppen. Jag pratade med Anton häromdagen och han sa de träffades på bryggan för några veckor sedan och det var som om ingen tid hade passerat. Ingen alls. Jag åt middag med Chris Pine för några veckor sedan och han kunde inte vänta att träffa gänget som får allt detta att fungera. Det är samma sak med mig. De är underbara personer och arbetet är strösslet på tårtan. Vad som är underbart är familjekänslan. Jag vet att det är en överanvänd fras och människor tvivlar när jag säger det, men det är faktiskt så det känns.

 

Bruce Greenwood lovar också att alla trekkers inte har väntat förgäves, trots filmens alla förseningar.

-Alla har fått sitt manus skrivet på rött papper med varje skådespelares namn stämplat på varje sida och en brun påse vi ska lägga det i. Sedan har vi också skrivit på ett kontrakt som är lika långt som någons ben så att de kan stämma oss om vi skulle göra det. Manuset är så bra som man förväntar sig. Men vi berättar inget om handlingen. Det är enklare att knuffa på någon av Paramounts byggnader än att få nån att berätta.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Februari 2022:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter