Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Fringe går med förlust

Sf-serien Fringe går med förlust, berättade Fox nöjeschef Kevin Reilley för amerikanska tv-kritiker för några veckor sedan. JJ Abrams, som är medskapare till serien, hoppas dock att det blir en femte säsong, skriver Tvline.com.

 

Reilley sa:

-Vi förlorar massor med pengar på den serien. Med de tittarsiffor den har på fredagskvällar är det omöjligt att tjäna pengar. Vi är inte i den här branschen för att förlora pengar, men jag kommer inte att lägga ner serien här och nu. Det är ett beslut som vi skulle få fatta senare. Jag vill inte svika fansen, så var vänliga att inte starta en brevkampanj för att rädda serien, det skulle jag inte klara av. Vi har inte ens satt oss med producenterna och produktionsbolaget och diskuterat situationen.

 

JJ Abrams säger dock nu några veckor senare:

-Vi förblir hoppfulla att Fringe förnyas.

 

Orsaken är att Warner, som producerar serien, kan komma att sänka hur mycket de tar betalt för varje avsnitt av Fox som sänder serien. Detta för att få hundra avsnitt, vilket gör serien mer lukrativ som reprisserie. Men inget är klart och producenterna bakom serien arbetar för vidare som om den fjärde säsongen är den sista.

 

Fringe startade 2008 och har sänts i fyra säsonger. Seriens skapare är Star Trek-regissören JJ Abrams och Star Trek-manusförfattarna Roberto Orci samt Alex Kurtzman.

Senast i forumet

Bokutgivningar

November 2021:
December 2021:

Aktuella träffar

  • 7:e december -21
    Övriga grupper: IVPN
  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter