Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Trekmovie intervjuar Damon Lindelof

Trekmovie intervjuade nyligen Damon Lindelof, en av manusförfattarna till Star Trek 12. Han pratade bland annat om sekretessen som omger den nya filmen. Att de har bestämt sig för att göra på detta sättet är för att de inte vill att filmen skall bli för "het" på internet för tidigt. Det är även för att de inte vill berätta "vad som är i julklapparna, för att den vetskapen ofta är något som man ångrar på julafton".

 

Han pratar också om att det under inspelningen av denna filmen varit ganska annorlunda mot när de spelade in Star Trek 11. När det begav sig vid den inspelningen var manusförfattarna i Hollywood på strejk vilket gjorde att det inte fanns några möjligheter att göra ändringar i filmen under inspelningen. Under inspelningen av den nya filmen fanns denna möjligheten och den användes ibland för att göra dialogändringar. Några större ändringar skedde dock ej.

 

Om ryktena som gått om att de kommer att visa något från filmen på Comic Con i juli sa han att det är möjligt att en första trailer kommer då. Fast de vill inte komma och behöva säga "detta är lite halvklart, men vi ville visa er något". Om de ska visa något, så ska det vara en färdig produkt.

 

Hela intervjun finns att läsa under "källa".

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter