Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna 14 juni 2012

  • Star Trek 12 kommer att släppas i IMAX 3d. Det skriver Paramount i ett pressmeddelande. Flera scener har även filmats i formatet. Tyvärr har vi ingen IMAX bio i Sverige, bortsett från Cosmonova vid Naturhistoriska muséet i Stockholm, och där lär vi knappast få se Star Trek. Så vill man se filmen i IMAX får man bege sig till exempel till London i maj nästa år.
  • Brent Spiner (Data) har fått en ny roll. Nu som sektledare i fjärde säsongen av Warehouse 13 som sänds på amerikanska SyFy. Han kommer att spela broder Adrian och vara med i minst sex avsnitt, skriver TV Guide. Tidigare har även Kate Mulgrew, Rene Auberjonois, och Jeri Ryan varit med i Warehouse 13.
  • Det är osannolikt att det blir en Star Trek-panel på Comic Con i San Diego senare i sommar. Orsaken är att Paramount avstår från att delta på mässan i år, skriver Trekmovie.com.
  • Vanity Fair samlade för sitt senaste nummer 116 av Paramounts stjärnor för att fira att filmstudion fyller hundra i år. Samtidigt tog man också en gruppbild. Flera Star Trek-skådisar var med. Se bilden här.
  • Alla Star Trek-kaptenerna, förutom Chris Pine, deltog nyligen på Comic Con i Philadelphia. Geeknation filmade allt och du kan se det här.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter