Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Beltran: "Jag skulle göra Voyager igen"

Robert Beltran (Chakotay) har tidigare öppet kritiserat Star Trek och sina år ombord Voyager. Men han skulle vara med i serien igen om klockan vreds tillbaka till 1994.

-Ja, det skulle jag. Det spelar ingen roll för mig vilken serie det är, bara den är någorlunda bra och jag spelar en någorlunda bra figur, vilket jag hade i Voyager. Det var vad jag ville göra då. Jag ville göra en tv-serie eftersom lönen är mycket, mycket bra och om den sändes i sju år, så skulle jag vara på det stora hela ekonomiskt fri, säger han till Startrek.com.

 

Han jämför att arbeta med Voyager som att arbeta i en bilfabrik.

-Så jag visste vad jag gav mig in i, och jag var beredd att stanna under sju år, men det är den kreativa sidan i mig som fick mig att göra uppror mot vissa saker som skedde. Det var allt. Jag ogillade vissa saker som skedde under seriens tre sista säsonger, och jag riskerade att sparkas eftersom jag var olycklig kreativt sett. Men jag var glad att jag hade ett jobb och särskilt lycklig var jag över personerna som jag jobbade med. Det var det viktigaste för mig: att jag fortfarande gillade arbetet.

 

Det han primärt ogillade från och med säsong fyra var att seriens fokus flyttades nästan helt till Janeway, Seven och doktorn, medan Chakotay och övriga figurer fick mindre att göra. Beltran menar att detta berodde på att Brannon Braga fick en större roll som producent samtidigt som seriens upphovsmän Jeri Taylor och Michael Pillar slutade.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter