Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Trekmovie: "Shatners nya dokumentär om trekkies är sevärd!"

William Shatner släppte den 28 juli sin andra dokumentär, "Get a life!", då den sändes på amerikanska tv-kanalen Epix. "Get a life!" handlar om fans som går på Star Trek-konvent. Vilka de är och varför de går dit? var frågorna Shatner ville ha svar på. Något han lyckas väl med, tycker Trekmovie.coms redaktör Anthony Pascale.

 

Han skriver:

""Get a life!" är en välgjord upptäcksfärd om fandom i allmänhet och om Star Trek-fans i synnerhet, fastän den lägger lite för mycket betoning på fans som klär ut sig. Även de som inte är trekkies eller trekkers får en god förståelse av orsakerna bakom fans beteende, och det är till och med möjligt att den förkastar några av stereotyperna om fans. Det finns några avsnitt som är lite långsamma, men på det stora hela är dokumentärens tempo rappt och den känns faktiskt lite kort."

 

Pascale slutsats om Get a life är positiv:

"I slutet har Shatner, precis som i The Captains, en egen utläggning och svarar på frågan varför fans gör som de gör, och svaret och hans resa att komma dit är sevärd."

 

När och om "Get a life!" släpps i Europa är oklart. Dokumentären filmades i huvudsak på Creations Star Trek-konvent i Las Vegas 2011, och titeln "Get a life!" kommer ifrån Shatners klassiska sketch i Saturday Night Live, där han drev med Star Trek-fans.

 

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter