Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

JJ Abrams specialvisade Into Darkness för cancersjuk trekker

Trekkern Daniel Craft avled för några dagar sedan i cancer. Men JJ Abrams och Paramount uppfyllde hans sista önskan: att få se Star Trek Into Darkness, skriver Hollywood Reporter.

 

Craft fick veta att han var dödssjuk i cancer för sex veckor sedan, och sedan dess har hans fru Paige och hans vänner gjort allt för att hans sista tid skulle vara så behaglig som möjlig. Bland annat postade hans vän Doug Daniels önskan om att få se Star Trek Into Darkenss på sajten Reddit. Via sociala medier och nyhetssajter hamnade önskemålet hos filmens regissör JJ Abrams, som tillsammans med producenten Damon Lindelof ringde upp Craft och lämnade ett meddelande på hans voicemail. De sa att  en producent skulle komma med en dvd med Star Trek Into Darkness till Crafts lägenhet. Redan dagen efter knackade det på hans dörr, och där utanför stod JJ Abrams och en annan producent. Frun Paige hade poppat popcorn och Daniel Craft hade vilat hela dagen innan så att han skulle orka sitta upp och se hela filmen.

 

-JJ Abrams och producenten som kom med filmen sa: "Döm inte detta, det är väldigt tidig version av filmen, men vi ville att du skulle få se vad vi hade", säger en vän till Craft om visningen.

-Han älskade förstås filmen. Det var det sista han gjorde innan han avled, fortsätter vännen.

 

Craft avled i fredags på ett sjukhus i fredags med sin fru och bror vid sin sida.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter