Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Så övertalades Abrams att göra Star Wars

JJ Abrams ville verkligen inte regissera nästa Star Wars-film, men efter ett möte med producenten Kathleen Kennedy ändrade han uppfattning.

-Jag sa: "Var snäll gör Star Wars", säger hon till Hollywood Reporter.

 

Mötet skedde i mitten av december hos Abrams produktionsbolag Bad Robots. Abrams var mycket tveksam till att regissera filmen, eftersom han hade kontrakt med Paramount för Star Trek och flera tv-serieprojekt på gång. Dessutom var han rädd att för att han inte skulle hinna träffa sin familj, då Star Wars-filmerna inte spelas in i Kalifornien.

 

Men när Kennedy berättade att Michael Arndt skrev filmens manus samt att Lawrence Kasdan, som skrev Rymdimperiet slår tillbaka och Jedins återkomst, skulle vara manuskonsult blev Abrams entusiastisk. Sedan hjälpte det också att Kathleen Kennedy har känt Abrams sedan han var fjorton och vann en filmtävling som fick Steven Spielberg att kontakta honom. Kennedy var då Spielbergs assistent.

 

Kathleen Kennedy, som numera är chef för Lucasfilm och producerar de tre nya Star Wars-filmerna, är en Hollywooddoldis med en gedigen karriär som producent bakom sig. På hennes meritlista finns filmer som Jakten på den försvunna skatten, ET, Schindler´s List, Det sjätte sinnet och Lincoln.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter