Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek-spelet – Bakom kulisserna

Med lite drygt två månader kvar tills det nya Star Trek-spelet släpps har utgivaren Namco gått ut med en kort film där verkställande producent Brian Miller berättar en del om spelets grundidéer. Detta är den första i vad som ska bli en serie filmer som tar oss bakom kulisserna hos teamet bakom actionäventyrsspelet, som släpps den 23e april i år.

Liksom den senaste Star Trek-filmen har spelet fått både ris och ros för dess actionfokus och för dess särpräglade visuella profil, och den här presentationen fortsätter i samma spår: Vi bjuds på exploderande rymdskepp, ett bra antal närstrider och en glidflygning som nog hade fått till och med världsrekordhållaren i fallskärmshopp Felix Baumgartner att kippa efter andan.

 

Mellan actionscenerna berättas det dock att detta även kommer att vara ett karaktärsdrivet spel. Kirk beskrivs som en hetlevrad, cowboy-aktig karaktär, medan Spock förstås är den raka motsatsen, och detta ska bidra till en mer varierad spelupplevelse.

I grund och botten är detta även ett spel som lägger stor vikt vid samarbete: Kirk och Spock syns ofta slåss sida vid sida, och vid ett tillfälle ser vi till och med hur Spock måste hjälpa sin skadade kapten ta sig fram, samtidigt som de försvarar sig från anfallande gorner.

 

Vad tror du? Blir det här det nervpirrande Star Trek-spel du länge har väntat på, en duglig aptitretare inför Star Trek Into Darkness, eller en skymf mot allt som gör Star Trek stort? Diskutera gärna i vårt forum!

 

(Tack till logdaH för nyhetstexten.)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter