Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek-appen nu tillgänglig i Sverige

För två veckor sedan kunde Star Trek Databas rapportera att den officiella Star Trek Into Darkness-appen hade släppts, men ännu inte var tillgänglig i Sverige. Nu kan vi rapportera att appen sedan dess blivit tillgänglig både till iPhone (iTunes-länk) och till Android-mobiler (Google Play-länk).

 

Med den här appen kan du uppfylla en rad olika uppdrag för att låsa upp bilder och filmklipp ur den kommande filmen. Somliga av uppdragen är rätt svåra att avklara på den här sidan Atlanten (såsom att "checka in" på den plats där Stjärnflottans akademi en dag kommer att ligga), medan andra kan utföras av vem som helst med en fungerande internetuppkoppling.

 

Utöver detta kan man en gång om dagen anmäla sig till ett lotteri där det utlovade priset är en VIP-resa för två till USA-premiären av Star Trek Into Darkness. Det görs aldrig tiktigt tydligt huruvida denna tävling är öppen även för oss icke-amerikaner, och det faktum att appen ber dig ange din ZIP-kod men inte din nationalitet kan tolkas som en antydan att tävlingen skapades med våra vänner i väst i åtanke, men det skadar inte att försöka.

Senast i forumet

Bokutgivningar

November 2021:
December 2021:

Aktuella träffar

  • 7:e december -21
    Övriga grupper: IVPN
  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter