Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek-inspirerad musikvideo med L.B. Rayne + Fira jul på klingonskt sätt

Minns du temamusiken till Star Trek II: The Wrath of Khan? Så klart du gör; ingen kan väl glömma det mästerverket!

 

...men har du funderat på hur det skulle ha kunnat låta om den musiken istället bytts ut mot en sliskig kärleksballad, på äkta '80-talsmanér? Nu behöver du inte fundera längre, för nu har L.B. Rayne släppt musikvideon Where No Man's Been Before!

 

 

...och har du någonsin lyssnat på julevangelierna, och tänkt för dig själv "Det var mig allt en härlig berättelse, men den behöver fler klingoner!"

 

Oroa dig inte: Väntan är snart över! I oktober släpps nämligen boken A Very Klingon Khristmas, som presenterar berättelsen om Kahless födelse.

 

Det här är för övrigt inte första gången som vi får ta del av klingonska julesagor. Den amerikanska teatergruppen Commedia Beauregard arrangerar varje år en uppsättning av A Klingon Christmas Carol, som är en klingonsk tolkning av Charles Dickens-klassikern En Julsaga. En av skådespelarna därifrån, Jen Usellis, har nyligen blivit något utav en internetkändis med sitt framträdande av HIchop! (en klingonsk cover-version av '90-talshiten Kiss Me av Sixpence None the Richer).

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Oktober 2020:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter