Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

JJ Abrams har haft planer på en ny Star Trek-serie

JJ Abrams har velat skapa en ny Star Trek tv-serie baserad på den alternativa tidslinjen, skriver Thewrap. Men planerna fallerade på grund av stridigheter inom Viacomkoncernen vilket dotterbolag som ska ha rätt till att producera kringprodukter.

 

Abrams vision var att skapa en multiplattform kring långfilmerna som innehöll tv, spinoff-filmer, serietidningar och digitala produkter när han tog över Star Trek. Men han stötte snart på patrull på grund av en rättighetstvist.

 

Star Trek-rättigheterna finns nämligen i två bolag inom Viacom: Paramount och CBS. CBS dotterbolag CBS Consumer Products äger rättigheterna till alla produkter som bygger på TOS, och har fortsatt att ge ut saker under det klassiska varumärket. Det var något Abrams och hans produktionsbolag Bad Robot var emot. I stället ville de lägga allt fokus på det nya Star Trek. Orsaken var att konsumenterna blev förvirrade, visade marknadsundersökningar.

 

Men förhandlingarna strandade på grund av pengar. CBS Consumer Products omsätter ungefär 20 miljoner dollar och ville inte se de lukrativa Star Trek-rättigheterna försvinna. Bad Robots svarade med att i stället enbart satsa på långfilmerna. En eventuell tv-serie blev därför aldrig gjord.

 

Nu verkar det dock som om Abrams multiplattformsstrategi kommer att förverkligas, men inte hos Paramount, utan i stället hos Disney. Star Wars kommer att hårdlanseras med mycket mer än enbart nya filmer när de återvänder till bioduken om några år.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter