Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Svar från Shatner / Enterprise repriseras / Säsong 3 på SVT?

William Shatner, Kirk i TOS, har gett möjligheten till fans att ställa frågor till honom och dessa med svar finns fr.o.m. i går tillgängliga på hans hemsida.

Enterprise kommer från nästa höst att repriseras i USA, rapporterar bland annat TrekWeb. Vad detta innebär är svårt för oss svenskar att förstå, men i enlighet med diskussionen på Save Enterprise-forat så verkar det som att det bara är de bäst listade programmen som får denna möjlighet, och syftet är att genom visandet av äldre avsnitten få än mer tittare till serien för att försäkra sig om inkomsterna. Självklart innebär ökade intäkter tillsammans med de höga tittarsiffror som ENT nu har i USA samtidigt en ökad chans för att det blir en femte säsong, även om planerna samtidigt är att lansera DVD-boxarna under 2005.

I Sverige avvaktar fortfarande SVT med beslut om en fortsatt sändning av Enterprise och e-postkommunikation som vi på Star Trek Databas har haft med dem de senaste veckorna ger ett otydligt besked på när de tänker bestämma sig. Fortsättning följer...

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter