Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Into Darkness gick upp som bioetta i Sydkorea och Kina

Star Trek Into Darkness går bättre än Star Trek (2009) även i Asien. Filmen hamnade under den gångna helgen högst på biotoppen, både i Sydkorea och Kina.

 

I Kina spelade filmen in 25 miljoner dollar under de första sex dagarna den har visats på bio, skriver The Hollywood Reporter. Det är en solid start, men långt ifrån lika stark som till exempel Iron Man 3:s var. Det var dock en enorm förbättring jämfört med Star Trek (2009), som spelade in åtta miljoner dollar totalt på den kinesiska marknaden.

 

I Sydkorea ökade antalet sålda biljetter för Into Darkness med tvåhundratusen jämfört med den förra filmen, skriver Twitch.com. Man räknar dock med att Into Darkness inte kommer att klara av att sälja två miljoner biljetter totalt, eftersom konkurrensen hårdnar de kommande veckorna. Som jämförelse har Iron Man 3 sålt nästan nio miljoner biljetter.

 

Totalt har Into Darkness nu spelat in 328 miljoner dollar runt om i världen, skriver Boxoffice.com. Star Trek (2009) spelade in 386 miljoner dollar totalt.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Oktober 2020:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1
DVD Region 1:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter