Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Ny bok av Larry Nemecek - "Äntligen får jag berätta om det!"

tumme_stellarcartography_130628.jpgOm någon i världen kan kalla sig själv för professionell trekkie så torde det vara Larry Nemecek; från att driva en liten Star Trek-fangrupp på universitetet och skriva artiklar om Star Trek-fandom har han gått vidare till att bli kanske den allra främsta bland Star Trek-arkivister.

 

Så inte undra på att det har varit jobbigt för honom att hålla tyst om sitt senaste projekt: Star Trek Stellar Cartography: The Starfleet Reference Library

 

Nu behöver han dock inte vara fullt så hemlighetsfull längre, för det har kommit ett officiellt pressmeddelande om boken, som är en samling kartor som ska lämpa sig för inramning. Utöver deras rent estetiska värde ska kartorna också ge ett historiskt perspektiv som lär tilltala inbitna fans av olika Star Trek-kulturer: Det finns en regeringsstämplad karta över det Romulanska Stjärnimperiet, en karta över hur den Cardassiska Unionen såg ut innan de förlorade greppet om Bajor, och en karta över det Klingonska Imperiet - på klingonska, naturligtvis - från en tid innan fredspakten vid Organia.

 

Boken är illustrerad av Ian Fullwood, Ali Ries och sist men inte minst Geoffrey Mandel, som tidigare skrivit och illustrerat Star Trek: Star Charts.

 

Själv är jag väldigt spänd på att se den klingonska kartan ... men även karta #10, som tydligen ska vara någonting alldeles speciellt:

 

 

 

Just hur många #lageravbra det blir får vi veta när boken släpps den 3 december.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter