Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Hela TNG-besättningen var med på Patrick Stewarts bröllop

stewartbrollop_130920.jpg

 

Det är nog inte många trekkies som har missat att Patrick Stewart har gift sig, men det har varit ont om detaljer om vigseln. I en ny intervju avslöjar makarna att det inte var någon slump, utan att de mycket medvetet försökte hålla händelsen paparazzo-fri.

 

"Det var Ian [McKellen] som först avslöjade vad som skulle ske, men han satte också folk på fel spår," berättar Patrick Stewart, i anspelning till McKellens påstående att vigseln skulle ske "i Massachusetts, eller någonstans i centrala USA." Egentligen skedde vigseln en bra bit västerut, vid Lake Tahoe i Nevada, och Stewart skrattar glatt när han föreställer sig att skvallerpressen irrade runt i Massachusetts och letade efter deras bröllop.

 

Med både Captain Picard och Gandalf/Magneto på samma plats var detta nog en tillställning som många av oss knappt hade vågat drömma om, men för oss Star Trek-fans blir det faktiskt ännu bättre. Bland de 100 gästerna fanns nämligen hela besättningen från Star Trek: The Next Generation, enligt uppgifter från internettidskriften Vulture. Av artikeln framgår dock ej huruvida John de Lancie hade med sig ett mariachiband.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter