Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Continues gör en "Kirkstarter"

De senare åren har "crowdfunding" (även kallat gräsrotsfinansiering på svenska) gått från att vara en perifer inkomstkälla som främst associerats med blåögda konstnärer till att vara en del av vår vardag. Det har haft en särskilt stor betydelse för fanproduktioner såsom Star Trek: Renegades och Gatekeeper.

 

Nu sluter sig även Star Trek Continues till leden, och hoppas att deras månadslånga "Kirkstarter" kommer att kunna dra in 100 000 amerikanska dollar till att producera tre nya avsnitt. Än så länge har kampanjen pågått i snart fyra dagar, och de har redan lyckats samla in 19 000 dollar, så i nuläget ser deras chanser mycket goda ut.

 

Enterprise-besättningen ute vid Vasquez Rocks, en plats känd från sådana avsnitt som TOS: "Arena" och TNG: "Darmok".

 

Liksom Renegades och Gatekeeper har Star Trek Continues en del stjärnglans som hjälper dem att sticka ut från mängden. Bland annat spelas Scotty av ingen mindre än Chris Doohan, James Doohans son, och Bones spelas av Star Trek-veteranen Larry Nemecek. Med sig har dem även Grant Imahara, känd från den amerikanska TV-serien MythBusters, och till sitt pilotavsnitt rekryterade de Michael Forest, som åter spelade sin roll som Apollo från det klassiska Star Trek-avsnittet Who Mourns for Adonais?.

 

Klicka här för att titta på pilotavsnittet, The Pilgrim of Eternity.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter