Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Lokalpolitiker entledigar sig på klingonska

Vi vet alla att det finns klingoner i Vita Huset, men hur ser det ut i lokalpolitiken? I november valdes J.G. Hertzler till Ithacas stadsfullmäktige, men nu verkar det som att det redan fanns en annan klingonsk fullmäktigeledamot, David Waddell, i Indian Trail, North Carolina. Det kommer dock inte att bli långvarigt, för Waddell har nyligen lämnat in en ansökan om entledigande, och det gjorde han förstås på klingonska:

 

indiantrail_140102.jpg

 

...fast kanske är han ingen riktig klingon, trots allt, för den här texten ser ut att ha genererats med hjälp av Bing Translator.

 

Nej, faktum är att David Waddell är lika mänsklig som oss andra, och bara lämnade in sin ansökan på klingonska på skoj. Hans önskan att entledigas är dock på fullaste allvar, och enligt han själv är det därför att han är missnöjd med stadens ohållbara utveckling, samt nya ändringar i hur offentlig information hanteras. Waddell menar att han kommer att vara med produktiv som aktiv medborgare än vad han kan vara som ledamot i Indian Trails stadsfullmäktige.

 

En som inte uppskattar Waddells hantering av situationen är borgmästaren Michael Alvarez, som beskrev Waddells klingonska ansökan som barnslig och oproffsig.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter