Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nytt avsnitt av Star Trek Continues släpps på söndag *UPPDATERAD*

stc_kirk_140207.jpg

 

Det första avsnittet av Star Trek Continues släpptes för snart ett år sedan och blev en enorm hit bland Star Trek-fans. Många har hyllat serien för dess höga produktionskvalité och trogenhet till den ursprungliga serien, och efter en mycket framgångsrik Kickstarter-kampanj ser framtiden ljus ut för serien.

 

Det andra avsnittet, Lolani, kommer att släppas på söndag omkring klockan 07.00 svensk tid. Förutom en vanliga besättningen ser vi den här gången bland annat Daniel Logan som fänrik Tongara och Steven Dengler som säkerhetschef Drake. Vi vet än så länge väldigt lite om avsnittets handling, men vi kommer att hålla några extra ögon på gästskådespelarna Lou Ferrigno (The Incredible Hulk), Fiona Vroom (The True Heroines) och Cristina Valenzuela (K-On!, AnimeTV).

 

Underbart är kort, men när du sett klart Lolani är det inte långt kvar tills vi får en till dos av fanproducerad TOS-glädje: Den fjortonde februari släpps Star Trek: Phase II-avsnittet The Holiest Thing. Den populäre Star Trek-konstnären Juan Ortiz har hedrat produktionen med en avsnittsaffisch i retrostil, och av affischen att döma finns det en anledning att avsnittet släpps just på alla hjärtans dag.

 

Uppdatering:

Klicka här för att komma till avsnittet.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter