Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek: Axanar drar igång sin första Kickstarter

axanar_140301.jpg

 

Vi har hävdat förr och vi lär hävda igen att 2014 är fanproduktionernas år. Vi började året med ett nytt avsnitt av Star Trek: Phase II, och snart därefter ett nytt avsnitt av Star Trek Continues. Nu väntar vi spänt på Star Trek: Renegades, Yorktown: A Time to Heal och även flera smärre produktioner.

 

Ett av årets mest spännande projekt är Star Trek: Axanar; en långfilm med flera stora namn bakom sig och höga ambitioner framför sig. De har valt att istället för att börja med att göra en insamling till huvudprojektet så ska de skapa en mindre prologfilm i dokumentärstil, Prelude to Axanar, för att värma upp och generera intresse för projektet.

 

För att göra detta har de idag dragit igång en månadslång Kickstarter-kampanj, med målsättning att samla in 10 000 dollar ... och än så länge ser det väldigt bra ut, för i skrivande stund har insamlingen varit igång i lite mindre än två timmar, och den har redan passerat 4 000 dollar.

 

Bland förmånerna som man kan välja som donator finns bland annat textilmärken, illustrerade manus och Star Trek: Axanar-affischer designade av Juan Ortiz.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Oktober 2021:
November 2021:
December 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 15:e november -21
    Star Trek: Discovery, säsong 3
DVD Region 2:
  • 15:e november -21
    Star Trek: Discovery, säsong 3

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter