Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Vill du träffa John Billingsley och Bonita Friedericy i Sverige?

Det finns en liten möjlighet att svenska trekkers och Chuck-älskare kan få träffa John Billingsley (doktor Phlox i Star Trek: Enterprise) och Bonita Friedericy (känd från Chuck).

 

De skall på TrekGate i Düsseldorf och vill komma över till Sverige när de är i området. I detta sammanhang så erbjuder de möjligheten till en s.k. "meet-and-greet" med dem. Datumet skulle bli någon gång under första veckan i september och för en summa av kanske 500-700 kr skulle man få möta dem, få deras autografer och äta med dem. En unik möjlighet att träffa ett par skådespelare som är kända för att bjuda på både skratt och intressanta erfarenheter. 

 

Var i Sverige det blir vet vi inte i nuläget, men det är alltså skådespelarna själva som hört av sig till Katarina i Star Trek-föreningen TSS, så vi hoppas ju att det blir av! Ni får gärna skriva ert intresse i diskussionen på TSS forum (kräver medlemskap) på Facebooksidan för ex West Coast Trekkers eller här i forat. Inget bindande utan skall bara ses som en möjlighet för arrangörerna att få lite koll. 

 

Själv har undertecknad redaktör redan tecknat sig för intresse - att vara först ut är sällan en dålig idé när det gäller sådant här...

Senast i forumet

Bokutgivningar

Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter