Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Continues ser sig i spegeln, Star Trek: Axanar får två nya skådespelare, m.m.

 

Aprilskämt eller ej? Det var det många som frågade sig när Star Trek Continues släppte bilden ovan på sin Facebook-sida den första april. Det visar sig dock att det mest var ett sammanträffande att bilden kom upp just den dagen, och i en intervju med Trek.fm bekräftar manusförfattaren James Kerwin och regissörsassistenten Chris White att nästa avsnitt - som de planerar att släppa någon gång i juni - kommer att utspela sig i spegeluniversumet.

 

För sin egen del har den kommande filmen Star Trek: Axanar offentliggjort två nya rollsättningar. Först ut är skådespelerskan Kate Vernon, som liksom flera andra i Axanar-gänget tidigare har varit med i TV-serien Battlestar Galactica. Star Trek-fans känner även igen henne som Valerie Archer i Voyager-avsnittet In The Flesh.

 

I Star Trek: Axanar kommer Vernon att spela den nya karaktären Sonya Alexander, en av Stjärnflottans vassaste kaptener.

 

Sedan har vi Tony Todd, som är känd för flera roller i olika Star Trek-serier, framför allt som Worfs broder Kurn, och även en äldre Jake Sisko i det berömda Deep Space Nine-avsnittet The Visitor.

 

Liksom kollegan J.G. Hertzler verkar han dock ha lämnat det Klingonska Imperiet bakom sig, för i Star Trek: Axanar kommer han att slåss för Stjärnflottan som amiral Ramirez.

 

 

 

Samtidigt fortsätter arbetet på Star Trek: Renegades, och tidigare idag meddelade de via sin Facebook-sidan att de har "låst" filmen, vilket innebär att klippningen är färdig så att de kan fokusera på att lägga till specialeffekter, musik och övrigt ljud.

 

Continues, Axanar och Renegades är några av de största fanproduktionerna i Star Treks historia, men de är långt ifrån ensamma. Forumanvändaren startrek92 har informerat oss om projektet Star Trek: Equinox, med John Savage (kapten Rudolph Ransom) i spetsen. De har även fått med sig ingen mindre än Gary Lockwood, som spelade Gary Mitchell i pilotavsnittet Where No Man Has Gone Before. Projektet är än så länge bara delvis finansierat, och dess två tidigare Kickstarter-kampanjer har inte varit särskilt lyckade.

Idag har de dock meddelat att de har goda nyheter att berätta, och att de kommer att lansera en ny insamling snart, så håll ett öga på deras Facebook-sida!

 

stbegins_140409.jpgDen planerade fanserien Star Trek Begins har inga stora namn att förlita sig på, men produktionen rullar på för fullt, med planer på att släppa pilotavsnittet Perish Discretion senare i år.

 

Produktionen deltog nyligen i kampanjen Slates for Sarah och uppkallade en klappa efter Sarah Jones, en kameraassistent som avled i februari efter att hon blivit påkörd av ett godståg under en pågående inspelning (flera andra medlemmar av produktionen skadades också).

 

 

 

Sist men inte minst så är den omtyckta radiodramaserien Star Trek: The Continuing Mission på väg tillbaka efter flera års uppehåll. Nästa avsnitt heter Cathedral In The Void och ska släppas i maj.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter