Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Variety: Roberto Orci kommer att regissera Star Trek XIII

Det har nu gått snart ett år sedan avslöjandet att J.J. Abrams skulle regissera den nya Star Wars-trilogin, och sedan dess har frågan vi alla undrat över varit: Vem ska då regissera Star Trek XIII?

 

Det har ryktats om Joe Cornish, Bryan Singer, Rupert Wyatt, med flera, men nyligen har ett nytt namn - som samtidigt är ett gammalt namn - varit på allas läppar, och nu uppger underhållningstidningen Variety att Paramount har fattat sitt beslut: Roberto "Bob" Orci kommer att regissera nästa Star Trek-film.

 

Bob Orci har varit med som manusförfattare på båda de senaste två Star Trek-filmerna och krediteras även som medproducent till Star Trek Into Darkness, men detta blir hans första tur i regissörsstolen.

 

Orci är med i manusgruppen även den här gången, tillsammans med de nya och tämligen okända manusförfattarna J.D. Payne och Patrick McKay.

 

Således ser det här ut att bli en produktion som blandar nytt och gammalt, och även en som har flera inbitna trekkies i spetsen. Hur kommer det att påverka filmens regi och manus? Hur kommer det att påverka dess budget och demografi? Det vet vi inte än; allt vi vet är att vi lever i spännande tider!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter