Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

SF-Bokhandeln vill veta dina bästa minnen!

sf_bokhandeln_140604.jpg

 

Gillar du Science Fiction Bokhandeln? Ja, är man trekkie och bosatt i Sverige så är det ju svårt att låta bli! I 30 år har den här butikskedjan betjänat fans av science-fiction, fantastik, anime, rollspel, brädspel och mycket mer, och bjudit in till allt från boksigneringar och filmvisningar till temakvällar och kostymtävllingar. Det är inte undra på att våra läsare i fjol valde att tilldela dem Star Trek Databas årliga pris!

 

När jag säger "30 år" så menar jag just 30 år: Verksamheten drog igång år 1984, och i augusti ska alla vår favoritbokhandel fira jubileumet uti dagarna sju, med målet att "varje fandom ska hyllas genom roliga evenemang som passar dess inriktning". Det hela avslutas med en jubileumsbal på Nordiska Museet i Stockholm, där klädkoden beskrivs som "uppklädd eller utklädd".

 

De planerar även att ge ut en jubileumsbok, och då vill de gärna ha med några av sina kunders favoritminnen från butiken. Har du själv något SF-boksminne som sticker ut? Kanske någon signering du har varit på, eller någon inhandlad bok som har hängt med dig i flera år? Var du kanske en av de som köade utanför butiken för att köpa biljetter till The Day of the Doctor i fjol?

 

"Search your feelings" och skicka sedan in ditt bästa minne till fragor@sfbok.se!

 

Klicka här för fler detaljer.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter