Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek Databas firar 15 år!

Ett 15-årsfirande har precis gått oss förbi. För nio dagar sedan var det exakt 15 år sedan fröet till Star Trek Databas såddes. Den 20 oktober 1999 skapade allas vår Joakim Karlsson sidan Star Trek: Voyager Databas. Ett halvår sedan startade Star Trek-forat som snart nog blev den största samlingsplatsen för svenska trekkers! Närmare 4 år senare skapades Star Trek Databas som en hopslagning av Voyager- och Enterprise-databaserna. 

 

Från att ha börjat från noll kan vi nu konstatera att vi har skrivit 3850 nyheter, fakta om alla 733 utgivna avsnitt och filmer, 263 karaktärer, 121 planeter, hundratalet tekniska och vapenbaserade utrustningar, rapporterat om över 300 Star Trek-träffar runtom i hela Norden och lagt in information om över 1100 böcker! Nära nog 900 personer som utmärkt sig i produktionen av Star Trek har vi artiklar om och med över 200 teman så har vi lyckats gå ner på djupet i många spännande ämnen!

 

Undertecknad som varit med i princip från början (blev aktiv på den ursprungliga databasen bara dagar efter dess tillkomst) kan inte annat säga att det är med stor glädje, tacksamhet och ödmjukhet som jag nu kan konstatera att så mycket arbete faktiskt har gett ett så fint resultat!

 

Läs hela databasens historia här och se till att i forat gratta Jocke på typ 15-årsdagen för det arbete som han en gång startade och så idogt arbetat med under alla dessa år!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter