Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Colin Baker gör gästframträdande i Star Trek Continues

colin_baker_141207.jpg

Av alla strålande fanserier som vi har fått ta del av på senare år är Star Trek Continues onekligen en av de som skiner allra klarast. Just nu jobbar de på sitt fjärde avsnitt, och med sig har de ingen mindre än Colin Baker, "den sjätte doktorn" från Doctor Who!

 

Star Trek Continues dök upp som ifrån intet i maj förra året, men med sin höga produktionskvalitet och sina berömda gästskådespelare har serien tagit internet med storm, och till och med imponerat många av de trekkies som vanligtvis undviker fanserier. Nu ska det bli spännande att se om deras nya gäststjärna kan utöka deras exponering ytterligare genom att locka till sig ett bra antal "whovianer".

 

Colin Baker spelade den sjätte inkarnationen av Doktorn - Doctor Whos huvudkaraktär - från 1984 till 1986. Det var dock inte hans försa rollfigur i serien: Han hade nämligen tidigare spelat en karaktär kallad Kommendant Maxil, som utmärkte sig genom att tillfångata och skjuta just Doktorn (då i sin femte inkarnation, spelad av Peter Davidson).

Således har Baker ofta skämtat om att han skulle ha fått jobbet genom att skjuta sin företrädare; så klingonskt av honom! Jag kan inte motstå att inflika att Qel jav på klingonska kan betyda antingen "den sjätte doktorn" eller "läkarens fånge", men vilken roll Baker får spela i Star Trek Continues, det får tiden utvisa.

 

paul_mcgann_141207.jpgOm du ändå känner att det behövs fler gamla doktorer i Star Trek så får du sätta ditt hopp till Star Trek: Axanar, som har gått ut med att de försöker rekrytera skådespelaren Paul McGann, som spelade den åttonde inkarnationen av Doktorn. Tanken är att McGann skulle spela den historiske kaptenen Robert April, sedan den tidigare tilltänkta skådespelaren Michael Hogan har lämnat den rollen.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter