Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Bob Orci uttalar sig om regiskiftet; Jonathan Frakes tar gärna över

star_trek_xiii_regiss_r_141212.jpg

I fredags bröt nyheten att Bob Orci - den tilltänkta regissören till Star Trek XIII - hade blivit av med den posten. I en samling kommentarer på Trekmovie.com och Twitter bekräftar Orci att man nu letar efter en ny regissör, men att han fortfarande är mycket involverad i filmen, bland annat som medproducent.

 

 

Det har gått en del rykten om varför Orci skulle ha blivit av med jobbet som regissör, men det har kommit flera indikationer på att det skulle röra sig om en dispyt över det manus som Bob Orci har arbetat på tillsammans med Patrick McKay och J.D. Payne. Ett specifikt rykte som har spridits vitt och brett hävdade att handlingen skulle kretsa kring en tidsmaskin som vulcanerna ville använda för att resa tillbaka i tiden och rädda sin hemplanet, och som också skulle möjliggöra ett gästframträdande av William Shatner.

Bob Orci själv dementerar dock det ryktet, och hävdar att tidsresor inte ens har varit på tapeten.

 

edgar_wright_141212.jpg

Edgar Wright besöker inspelningen av Star Trek Into Darkness.

 

Nu är frågan som alla undrar över: Vem ska ta över som regissör?

 

De flesta verkar redo att satsa pengar på Edgar Wright, som jobbade som regissör och medförfattare till Scott Pilgrim vs. the World samt de tre filmerna som tillsammans kallas "Cornetto-trilogin" (Shaun of the DeadHot Fuzz och The World's End). Wright uppges vara ett stort fan av Star Trek och besökte själv inspelningen av Star Trek Into Darkness, där han som en kul grej fick regissera en mycket kort scen (ungefär en sekund lång).

 

 

Dock finns det många fans som har en egen favoritregissör i åtanke: Hashtagkampanjen #BringInRiker hoppas att Jonathan Frakes - allas vår William T. Riker - ska kliva in i regissörsstolen ... och de får gehör från Frakes själv!

 

"Jag säger det själv, utan spår av blyghet, att jag skulle göra ett fantastiskt jobb, och jag vill jättegärna göra det," säger First Contact-regissören till KOMO News. "Jag försöker sätta lock för min exuberans, för jag vet hur osannolikt det är att jag får jobbet, men det finns ingenting jag hellre skulle göra."

 

 

Frakes uppger även att han själv har varit kontakt med JJ Abrams, och att hans representanter har varit i kontakt med Paramount. Vi får se om fansens favorit nummer ett kan göra det så.

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter