Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nu lanseras browserspelet Star Trek: Alien Domain

star_trek_alien_domain_small_150408.jpg

Har du Star Trek-abstinens och lite tid att döda? Då kanske browserspelet Star Trek: Alien Domain är för dig! I Alien Domain tar du på dig rollen som en kapten (i antingen Stjärnflottan eller den Klingonska Försvarsmakten) som har blivit strandsatt i flödesrymden, känd som hemvist till Species 8472. Du upptäcker snart att du inte är ensam där, och du kommer i kontakt med fiender och bundsförvanter från såväl kända som okända arter.

 

I min upplevelse än så länge är Star Trek: Alien Domain ganska likt många andra gratisspel, så förvänta dig ingen storslagen spelupplevelse. Man bygger olika saker för att generera resurser till att bygga bättre saker, samtidigt som man följer en ganska barbent story som förklarar vad det är man slåss om. Mycket av spelet går ut på att vänta på att någonting ska bli färdigt, men det går att snabba på processer genom att en mindre insättning av verklig valuta.

 

Spelet i sig är dock som sagt gratis, och det tar bara några sekunder att registrera sig, så klicka här om du känner för att prova på det, och dela gärna med dig av dina upplevelser i vårt forum!

 

alien_domain_klingon_base_150408.jpg

Min klingonska bas, där jag samlar metall, kristaller och deuterium för att bygga nya skepp till min flottilj.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter