Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

TrekMovie: Nästa Star Trek-film ska heta Star Trek Beyond ... kanske!

Bild gjord i GIMP. Teckensnittet är "Roddenberry" av Pixel Sagas.

Medan internet bråkar över huruvida nästa Star Trek-film preliminärt ska kallas Star Trek 3 eller Star Trek XIII råder en mycket viktigare fråga: Vad kommer filmens egentligen att heta när den släpps? Tidigare har det skojats om Star Trek: Adventures in Space och Harry Mudd's Revenge, men nu har TrekMovie fått nys om en ny titel som skulle kunna vara den riktiga.

 

Den nya titeln är Star Trek Beyond, som enligt trovärdiga uppgifter används inom produktionslaget för att prata om filmen. TrekMovie påpekar dock att de inte har kunnat bekräfta att titeln har registrerats hos MPAA (the Motion Picture Association of America), vilket skulle kunna tyda på att titeln inte är den slutgiltiga. Det kan hända att det är en arbetstitel som kommer att ändras i framtiden (liksom Star Trek: Vengeance of Khan), eller också att det här är en vilseledande manöver från det ökänt hemlighetsfulla produktionslaget.

 

Även om titeln hade registrerats hos MPAA så hade det inte varit någon garanti på att titeln skulle stå sig i slutändan. År 2007 registrerade Lucasfilm inte färre än sex olika titlar för deras då annalkande Indiana Jones-uppföljare, och det var många som trodde att den sanna titeln Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull var ett skämt.

 

I vilket fall så kommer Star Trek XIII/3/Beyond att börja filmas i juni i Vancouver under täcknamnet Washington. Vi får se om det namnet har någonting med filmens handling att göra, eller om det är lika missvisande som J.J. Abrams' Corporate Headquarters.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter