Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Quinto om Star Trek XIII, regiskiftet och vänskapen med Leonard Nimoy + Inspelningsstart uppskjuten till i juni?

quinto_nimoy_audi_150212.jpg

I have been, and always shall be, your friend. (Källa)

 

De orden uttalades ursprungligen av Spock till Kirk, men kanske skulle de även kunna användas av Zachary Quinto till föregångaren Leonard Nimoy. I en ny intervju med modetidningen Nylon beskriver han deras relation på följande sätt:

 

"Min relation med Leonard har utvecklats till någonting större än hans kommentarer om filmen och om karaktären avspeglar. Vi har blivit väldigt, väldigt nära vänner och hans närvaro i mitt liv har nog varit en av de mest positiva sakerna som har hänt mig genom Star Trek-filmerna, utöver filmerna och de övriga i besättningen. Det är någonting jag aldrig hade förväntat mig, att Leonard och jag skulle bli så nära vänner. Jag både respekterar och beundrar honom."

 

Han hade inte fullt lika mycket om Star Trek XIII; han uppger att han fortfarande inte har sett något manus än, men att han väntar sig ett telefonsamtal inom en snar framtid. Angående det sentida regiskiftet sa han:

 

"Jag är helt öppen för ändringen. Det tror jag att vi alla är, men jag tror säkert att det kommer att ta lite tid för oss vänja oss vid det. Det kommer att vara ett annorlunda landskap som jag tror att alla av oss är kapabla och ivriga att navigera tillsammans med Justin. Jag ser fram emot att träffa honom och lära känna honom. De har precis fått den kreativa biten i ordning; han sammanstrålar med sina manusförfattare och alla håller på att ställa in sig och det hela är i rullning."

 

Frågan nu är exakt när de kommer att börja spela in den nya filmen. Det är sedan tidigare känt att merparten av filmen kommer att spelas in i Vancouver, mestadels på grund av skatteskäl, och i förra månaden fick vi uppgifter om att de planerade att påbörja inspelningen den 15 april.

 

Nu har det dock kommit nya uppgifter, från samma håll som tidigare, som lyder att inspelningsstarten ska ha skjutits upp till någon gång i juni:

 

 

Twitter-användaren @lemon_buzz är enligt sin egen beskrivning en kabellangare som arbetar med filminspelningar i Vancouver, och hon har tidigare lämnat korrekta uppgifter om lokala inspelningar för bland annat Arrow, The Flash och Once Upon A Time.

I sin tweet hänvisar hon till Production Weekly, en produktionskatalog för personer som arbetar inom TV och film.

 

Vi har inte tillgång till själva katalogen, men av innehållsförteckningen kan vi utläsa att den nya Star Trek-filmen har fått kodnamnet "Washington".

 

Det uppskjutna startskottet skulle innebära att produktionen bara kommer att ha 13 månader på sig att spela in och redigera filmen innan det planerade premiärdatumet den 8 juli 2016. Detta är inte ett helt orealistiskt mål (Star Trek: First Contact spelades in, redigerades och lanserades på mindre 8 månader, trots många motgångar), men det innebär att de har ett betydligt snävare schema än Star Trek XI (18 månader) och Star Trek Into Darkness (16 månader).

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter