Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek: Captain Pike samlar in pengar för ny fanfilm

Star Trek: Captain Pike är namnet på den senaste fanproduktionen som samlar in pengar. De ämnar att först göra ett 45-minuters pilotavsnitt för att sedan göra en långfilm med namnet Encounter at Rigel.

 

Projektet ska visa flera kända stjärnflotteofficerare i början av deras karriärer och svara på många frågor om vad som hände innan originalserien. När det gäller just kommendör Pike vill de besvara följande frågor:

 

  1. Vad hände på Pikes första uppdrag med hans kvinnliga försteofficer och hans vetenskapsofficer, Mr Spock?
  2. Hamnade Pike någonsin i strid?
  3. Vilka utomjordiska arter mötte han innan någon annan stjärnflottekapten? Vi vet att Pikes far är amiral Josh Pike, men vi fick aldrig veta mer om amiralen och det skepp han hade befäl på.

 

Till detta har rekryterat en ganska imponerande lista proffsskådespelare med bland andra Robert Picardo (doktorn i Voyager), Chase Masterson (Leeta i DS9) och Linda Park (Hoshi Sato i Enterprise).

 

Deras Kickstarter hittas här. Hittills har de samlat in 13 214 dollar. Deras mål är 112 000 dollar, vilket det nog kan finnas hopp att uppnå på de 24 dagar de har kvar. På sidan finns också en introduktionsvideo till projektet där Ray Wise (Twin Peaks, Reaper, TNG, VOY), som ska spela amiral Josh Pike, berättar mer.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter