Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Pine och Quinto omförhandlar sina kontrakt; öppnar upp för ny Star Trek-film

pine_quinto_150626.jpg

Inspelningen av Star Trek Beyond har bara precis kommit igång, men redan nu viskas det om en fjärde film i det nya universumet. Nu har The Hollywood Reporter avslöjat uppgifter om två av huvudskådespelarnas omförhandlade kontrakt, och det bådar gott för alla som vill se vad som ligger bortom Beyond.

 

Mycket har hänt sedan Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana och resten av gänget först gick med på att ta över stjärnskeppet Enterprise. Quinto var känd bland TV-tittare som Sylar i TV-serien Heroes och Adam Kaufman i 24, men Pine och Saldana var relativa nykomlingar. Men nu har mer än sju år gått sedan de skrev på sina kontrakt, och nu slåss filmproducenterna om att anlita Star Trek-stjärnorna, vilket ger dem den hel del förhandlingskraft inför kommande filmavtal.

 

Sju år är också något utav en magisk gräns för många skådespelare, eftersom det är den övre gränsen på ett personligt tjänsteavtal enligt kalifornisk lag, och därmed även i Hollywood. Detta innebär att Star Trek-skådespelarna - som ursprungligen hade gått med på att vara med i tre Star Trek-filmer för förbestämda belopp - var i position att omförhandla sina kontrakt inför den tredje filmen, och liksom vilka anställda som helst vill de förstås ha mer lön för sin möda.

 

Nu uppger The Hollywood Reporter att flera av skådespelarna har fått rejäla löneförhöjningar, och den stora vinnaren lär vara vår unge kapten Kirk. Chris Pine hade ursprungligen gått med på att vara med i Star Trek XI för $600 000, en uppföljare för $1 500 000 och ytterligare en uppföljare för $3 000 000. Med sitt nya kontrakt ska skådespelaren dock få hela sex miljoner dollar för sin medverkan i Star Trek Beyond, mot att han går med på att återvända för en fjärde film om Paramount bestämmer sig för att göra den.

 

Även Quinto ska ha gått med på en fjärde film, och räddar därmed genrens mest ikoniska radarpar från att gå sina skilda vägar. Hur det ser ut för den övriga besättningen vet vi inte i dagsläget, så vi får helt enkelt hålla tummarna och hoppas att ingen av våra favoriter trillar överbord.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 24:e juni -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter