Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Inspelningen av Star Trek Beyond har börjat

zachary_quinto_a_ga_150625.png

Så var det officiellt! Efter månader av rykten, förseningar och skvaller kan vi med säkerhet säga att inspelningen av den trettonde Star Trek-filmen har inletts i Vancouver, tack vare avslöjanden i sociala medier.

 

I måndags visade Zachary Quinto upp sin nya spockfrisyr, samtidigt som många vittnade om att de hade sett flera av skådespelarna på en eller annan plats i Vancouver. I förrgår lade Quinto även upp en bild på sitt nyspetsade ögonbryn, och i samma veva fick vi se Zoe Saldana i vad som verkar vara hennes loge, med meddelandet:

 

 

Tidigare idag upptäckte TrekCore en bild upplagd av Twitter-användaren @lelizab, med uppgifter om att Squamish Boulders i parken Stawamus Chief Provincial Park skulle användas till att spela in en långfilm kallad Washington, som är den nya filmens täcknamn.

 

 

 

Samtidigt rapporterar TrekMovie att domännamnet StarTrekBeyond.com har registrerats av varumärkesskyddfirman MarkMonitor, som tidigare har registrerat andra officiella Star Trek-domäner såsom StarTrekMovie.com och AreYouThe1701.com.

Domänet har tidigare använts för att presentera ett fanprducerat koncept på en ny Star Trek-serie, men den har i dagarna bytt namn till Star Trek: Uncharted. Paramount bjöd nyligen in skaparen att komma till deras kontor och presentera konceptet, vilket många tror var ett sätt för dem att få honom att ge upp adressen självmant, vilket minimerar mängden av dålig publicitet och juridiskt trassel.

 

Sist men inte minst bör det nämnas att Sofia Boutella är på plats i Vancouver, enligt ett meddelande från skådespelerskans egna Instagram-konto.  Boutella - som många känner igen som den svärdbenta lönnmördaren Gazelle i spionkomedin Kingsman: The Secret Service - ska enligt uppgift spela en av huvudrollerna i Star Trek Beyond, men än så länge vet vi ingenting mer om rollen.

 

Nu ska det bli intressant att se om den här produktionen kommer att vara lika hemlighetsfull som den senaste. Undertecknad hoppas nog att vi får lite mer att bita i, men om inte så dröjer det inte mycket mer än ett år tills vi får se filmen. Filmen ska enligt uppgift ha världspremiär den 6 juli nästa år, men enligt distributionsbolaget UIP kan vi få vänta ända till den 29 juli här hemma i Sverige.

 

Så spetsa öronen och raka ögonbrynen; vi står inför en spännande tid!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter