Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nya trailern för Star Trek Beyond är här

Väntan är över! Det har gått drygt fem månader sedan den första trailern för Star Trek Beyond släpptes, och då fick ett ljummet mottagande. Nu är nya trailern här, och reaktionerna är betydligt mer positiva. Klicka här för att se trailern!

 

Den första trailern för Star Trek Beyond fick mer än en smula kritik. Folk klagade på att trailern var stökig, högljudd och kändes för mycket som vilken sommaractionrulle som helst, utan "det där som gjorde Star Trek, Gene Roddenberrys Star Trek, till det det var". Och det var inte bara fansen som reagerade, utan även Star Trek-legendarer som George Takei och Wil Wheaton.

 

 

Inte nog med det, men trailern fick till och med kritik från regissören Justin Lin, som bad fansen att ha tålamod. Samma budskap ekades även av manusförfattaren och Scotty-spelaren Simon Pegg, som hade följande att säga:

 

Ja, den var väldigt actionladdad ... vilket kom som något av en överraskning! Det slår mig som att marknadsföringsavdelningen försöker säga att det här är en film som vem som helst kan se om man tycker om roliga filmer med mycket action.

Men den här filmen har så mycket mer! Jag blev inte stormförtjust i trailern eftersom jag vet att den här filmen har så mycket mer att erbjuda; mycket mer handling och mer karaktärsrelaterade grejer och en hel del mer av vad jag skulle kalla "Star Trek-grejer"!

Men, ni vet, de måste locka en bred publik; de måste slå på trumman! Så, till alla Star Trek-fans där ute vill jag mest säga: Håll ögonen öppna och ha tålamod!

 

Den nya trailern känns nästan skräddarsydd för att bemöta den kritiken. Det finns fortfarande en hel del action, men också personliga diskussioner mellan filmens karaktärer, som utforskar vilka de är när de inte är på kommandobrygan. Det finns också strålande utsiktsbilder från en främmande, ny värld, och Beastie Boys-låten Sabotage är utbytt mot orkestermusik i mer klassisk Star Trek-anda.

 

 

...men varför läser du egentligen vad jag har att säga om trailern? Se den nu, och berätta sedan vad du tycker på vårt forum!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Oktober 2020:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1
DVD Region 1:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter