Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Stacey Abrams spelade Förenade Jordens president

stacy_220320.jpg

Den demokratiske politikern och trekkern Stacey Abrams från Georgia i USA dök oväntat upp i slutet av det sista avsnittet av den fjärde säsongen i Discovery. Här spelade hon den Förenade Jordens president, skriver Foxnews.com.

 

Rollen var en välbevarad hemlighet och skapade debatt under helgen, då Abrams ställer upp i guvernörsvalet i Georgia senare under 2022. Hon är en av favoriterna att vinna detta val. Under presidentvalet 2020 var hon dessutom en av de personer som nämndes vara aktuell som en vice-presidentkandidat för president Joe Biden.

 

I en video på Twitter har Abrams uttryckt att hon älskar Star Trek Discovery och att hon skulle ta vilken roll som helst i serien. När hon väl blev erbjuden rollen som president för Jorden under 2021, så ska hon ha bett att inte få veta något annat om berättelsen som drev den fjärde säsongen.

 

Abrams är dock inte den ende aktive politikern som älskar Star Trek i USA. Bland annat har den republikanske Texas-senatorn Ted Cruz vid flera tillfällen sagt att han är en trekker. En annan trekker är den demokratiske senatorn Cory Booker som representerar New Jersey i senaten.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter