Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek: Starfleet Academy - en ny TV-serie kommer 2024 eller 2025

Paramount+ tillkännagav idag att de har beställt en ny originalserie, "Star Trek: Starfleet Academy", som kommer att följa äventyren hos en ny klass av kadetter vid Starfleet Academy. Serien, som kommer att produceras av CBS Studios, kommer att börja filmas 2024.

 

"Star Trek: Starfleet Academy" kommer att introducera oss för en ung grupp kadetter som samlas för att följa en gemensam dröm om hopp och optimism. Under uppsikt av sina krävande instruktörer kommer de att upptäcka vad det krävs för att bli Starfleet-officerare samtidigt som de navigerar genom blomstrande vänskaper, explosiva rivaliteter, första kärleken och en ny fiende som hotar både akademin i sig och federationen i stort.

 

Alex Kurtzman och Noga Landau (Co-showrunners och exekutiva producenter) säger i ett gemensamt uttalande om nyheten: "Vi är glada att introducera 'Star Trek'-fans till en helt ny generation av kadetter vid Starfleet Academy när de navigerar genom vuxenlivet och det krävande utbildningsprogrammet i 'Star Trek: Starfleet Academy'."

 

Utöver Kurtzman och Landau kommer Gaia Violo, Aaron Baiers, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa och John Weber att vara exekutiva producenter (dagens TV-serier brukar ju gödsla med antalet exekutiva producenter...) för serien, medan Violo också har skrivit manus till premiäravsnittet. "Star Trek: Starfleet Academy" kommer att produceras av CBS Studios i samarbete med Secret Hideout och Roddenberry Entertainment.

"Vi är glada att introducera nya karaktärer och intressanta storylines som en fantastisk tillägg till franchise och Paramount+, vilket förenar nya generationer av tittare och långvariga Star Trek-fans för att njuta av nästa kapitel i det ikoniska 'Star Trek'-universumet", säger Domenic DiMeglio, Chief Marketing Officer och Head of Data, Paramount Streaming.

 

David Stapf, president för CBS Studios, säger också: "Medan vi fortsätter att utforska mer av 'Star Trek'-universumet är vi glada att erbjuda 'Star Trek: Starfleet Academy' till fans över hela världen som nästa kapitel i denna växande franchise. Alex Kurtzman och Noga Landaus vision är en smart och spännande tolkning som hyllar kärnprinciperna i vad 'Star Trek' alltid har stått för, men genom ögonen på nästa generation av Starfleets ledare."

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter