Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Snabbsök efter personBläddra

A-D E-H I-L M-P Q-T U-X Y-Ö
Visa alla

Vaughn Armstrong

Om personen

Vaughn Armstrong är en av de äldsta skådesperna i Star Trek. Han har synts i olika roller i alla serier utom TOS. Han har spelat tolv olika karaktärer genom åren, ett rekord som inte överträffats av någon annan aktör inom Star Trek. Vaughn är mest känd för sin roll i ENT som amiral Maxwell Forrest.

Utanför Star Trek har Armstrong också medverkat i serier som Babylon 5 som säkerhetsvakt, i Seinfeld som detektiv och han hade en roll Quantum Leap som Fred Trump (far till Donald Trump). Armstrong har också medverkat i klassiska filmer som Cinderella 2000 och Philadelphia Experiment. Han syntes också som president Krieger i videospelet Disruptor.

 

Armstrongs talanger sträcker sig också in i musikens värld. Han spelar sånger från inbördeskrigstiden på banjolele och underhåller med Trekrelaterad blues som är populärt på bland annat conventions. Han sjunger och spelar munspel i The Enterprise Blues Band som han har tillsammans med sina Star Trek-kollegor Richard Herd (Amiral Paris), Casey Biggs (Damar) och Steve Rankin (Överste Green).


Spelade karaktärer

Text markerad med denna färg är ej kanon
Vaughn Armstrong
Födelsedatum:


Laddar... Laddar...
Facebook Twitter