Jump to content

Beröm...


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 months later...
hmm..

Var hittar man den funktionen någonstans?

När du tittar i forumet så ser du ämnet, författarens namn, och antalet svar(Bestående av en/flera siffra/or). Klicka på siffran/orna så kommer det up ett litet fönster. :)

Edited by Essray
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Jag har hittat något på nyheterna som jag tror kan vara fel.

det står att Frakes ska stå frö regin för en ny serie av T-Birds men vad jag har hört så är det en film inte serie.

Är det min info som är fel eller är det eran?

Ja, det är mitt fel. Jag menade att skriva "ny filmversion" men tyckte det lät dumt och tog därför bort "film", vilket självklart blev fel, syftningsmässigt. Har nu ändrat det till enbart "filmversion", för tydlighetens skull. Tack för hjälpen!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Det här är förvisso en gammal tråd, men det blir aldrig för gammalt för lite beröm va?? ;)

Ville bara säga att jag tycker att nyhetssidan är fantastisk; förut brukade jag alltid gå till Trektoday och läsa nyheter, men det behövs inte längre, för allt relevant står här på framsidan.

Bra jobbat, helt enkelt!! :D

Link to comment
Share on other sites

Tack för berömmet! Det kräver en hel del arbete, så är det någon som har en nyhet att förmedla så säg gärna till! Man kan använda sig av den enkla tipssidan som finns på framsidan.

Är det någon som skulle känna för att delta i skrivandet av nyheter så får ni mer än gärna komma. Vi är inte så många över huvud taget som arbetar med sidan och om den skall finnas kvar även i framtiden så krävs det att fler engagerar sig på olika sätt. Vi vill inte slita ut oss, vi som jobbar med den, för om vi gör det så lägger sidan ner, definitivt! :(

MrsRiker är ju engagerad i sidan, men det finns kanske fler som vill dra ett lite strå till stacken? Skicka in nyheter, bli redaktör, skriv en biografi, vad som helst inom Star Trek! :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...