Jump to content

Var finns ni alla?


Pjotr'k
 Share

Recommended Posts

Jag undrar lite stillsamt, som vanligt, om det finns någon mer än jag som är Star Trek-tokig i Kalmar? Då tänkte jag fråga varifrån ni alla kommer. Jag kan tänka mig att det finns en viss övervikt på storstäderna men då inte så många har skrivit i bostadsort i sina profiler är det svårt att veta. <p>Själv är jag alltså från Kalmar där jag även arbetar. Gillar Voyager bäst men måste medge att även Deep Space Nine och Generations är fascinerande. Har dock aldrig fixat Originalserien.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jag bor i ett litet samhälle som heter Limmared, som ligger ungefär 3 mil utanför Borås. Jag arbetar på Sveriges enda stora glasbruk som ligger här, REXAM Limmareds Glasbruk.

Själv gillar jag alla Star Trek serierna. Har alla Voyager filmer fram till 6.8, har även börjat samla på DS9 och TNG. Jag samlar även på lite ST prylar.

Link to comment
Share on other sites

Kommer från och bor i Västra Götaland. Lever och verkar tills vidare i Skövde.

Peter

Håller med dig om TOS. Den har sin relevans som grunden till hela Star Trek och var säkert vågad för sin tid (ex. rasblandning) men i fråga om intrig och inlevelse är Voyager något speciellt...

Link to comment
Share on other sites

Småställerna vinner nog. Jag är från Stigtomta ca 2,5 km nordöst om Nyköping.

Jag har mest sättt Voyager och ca 20 avsnitt från TNG, 10 -15 st från orginal serien men inga från DS9 och jag tycker att TNG är bättre än Voyager. För övrigt tycker jag att Voyager är lite "Star Trek Light"

Link to comment
Share on other sites

Mikael

"Star Trek Light"? I och för sig har serien någonstans kommenterats som lågintellektuell actionserie, men det är väl att ta i, eller?

Voyager har en charm, en intrigskärpa som ofta saknades i TNG. Denna var totalt frånvarande i DS9, så jag såg något avsnitt, och tittade aldrig mer.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jag ser att vi har fått en ny medlem från landsorten. Denn gång är det ulric som kommer från Vagnhärad. Välkommen!

Här tror man att Storstäderna skulle dominera, så blir det i stället så att i princip alla kommer från mindre städer och orter.

Link to comment
Share on other sites

I en, av mig tidigare citerad, Sev Trek-serie finns denna ungefärliga diskussion:

"Men, Captain, varför skickar vi inte lägre officerare på detta farliga uppdrag"

"Jo, för de skulle bara dö och vi har inte råd med att fler dör"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...