Jump to content

Frågor, kommentarer och problem med uppgraderingen till IP.Board 3.2


Jocke
 Share

Recommended Posts

När man har olästa inlägg i en diskussion så visas det en blå punkt jämte ämnestiteln som man klickar på för ta sig till det första olästa inlägget i diskussionen. Om man har skapat ämnet eller tidigare svarat i det så visas det istället en blå stjärna. (se bild nedan)

I föregående version så var detta en orange fyrkantig ikon.

Tidigare så kunde man väl klicka på ämnestiteln direkt för att sig till olästa, men det verkar man ha tagit bort i denna version. Är väl precis lika enkelt att klicka på punkten, även om det kanske tar ett tag att lära sig att göra det om man inte är van vid det.

post-2-0-43456900-1319067576_thumb.png

Känns som att man får lära sig hitta i forumet igen, men det ska nog gå bra. J.

Något speciellt du inte hittar?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Det kanske inte är relaterat till uppgraderingen, men de senaste dagarna har jag fått timeouts när jag försökt gå in på forumet. Dock är det bara att försöka igen så fungerar det, och sen är det inga mer problem.

Har inte haft något liknande på andra sidor så jag tror iallafall inte att problemet ligger hos mig.

Link to comment
Share on other sites

Ja, sidan har det senaste haft en del anslutningsproblem. Webbhotellet vet om det och dom gjorde några ändringar för några dagar sedan och det blev då bättre, men inte helt bra. Dom vet om att det ännu inte är helt bra och förhoppningsvis så får dom ordning på det denna vecka.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

När jag själv testade i Chrome så märkte jag att två av fälten för ändring av e-postadress var automatiskt ifyllda. Misstänker att du råkar ut för samma sak. Rensa dessa fält först och testa sen att ändra ditt lösenord igen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Behöver ställa en mycket dum fråga.. Vilket textstorlek brukar det ha i det här inlägget? Eftersom jag upptäckte tydligt att jag har problem med att redigera texten i vissa inlägg eftersom det ofta blir för små eller stor ibland? Hur ska jag "nollställa" de små/stora texten?

:rodna: :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Ingen dum fråga - När du skriver eller redigerar i ett ämne finns det som vanligt en mängd "knappar" i aktivitetsfältet ovanför textfältet. Den andra knappen i översta raden (ser ut som ett suddigummi) tar bort all onödig formatering.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hej på er

Jag läste följande tråd med mycket nöje http://startrekdb.se/teman/teman.php?tema=197 Härlig läsning The Holy Tree.

Jag ville kommentera direkt om hur mycket jag tyckte om att läsa om din englandsresa men jag förstod inte hur. Går det att kommentera sånt på denna sida eller funkar det inte? Går det att lägga till i så fall?

Link to comment
Share on other sites

Webbhotellet som sidan ligger på har det senaste råkat ut för några DoS/DDoS-attacker och idag har man haft problem med en server. Känns som att det nu har börjat återgå till normala hastigheter igen :)

Upptäcker jag annars att det inte blir bättre så kontaktar jag supporten.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...