Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nyheter om Gatekeeper

Gatekeeper, det nordiska Star Trek- och Star Wars-filmprojektet, har en hel del att berätta om nu. Det är långt från filmningsstart, men manuset skrivs om just nu, och flera skådespelare för större roller eller för s.k. cameoroller har bokats upp. Det mest spännande är att Denise Crosby (som vi tidigare rapporterat skall inneha rösten till datorn) också kommer att synas som ett hologram vid minst ett par tillfällen. Crosby, som annars haft en regel att bara engagera sig i en fanfilmsproduktion, verkar ha fått mersmak efter Star Trek: Phase II, säkert efter mycket bearbetning gjord av Thomas Dahl på Gatekeeper-produktionen.

 

Andra nyheter från Gatekeeperproduktionen:

  • Irene Brustad, tidigare ordförande i Trekkers Norge, kommer att simma med hajar (trickfilmat, visserligen, men ändå...). Detta blir nog en vacker scen. (080919)
  • Fler bilder släppta, och nu börjar vi att samla dem i vår bilddatabas här på Star Trek Databas: Borg möter Darth. (081006)
  • Mark Allen Shepherd, Morn från DS9, har varit klar sedan tidigare men nu är det officiellt att han har fått rollen som Jedi-generalen Del-Mon. (081010)
  • Roger Nygaard, mannen bakom Trekkies-filmerna, har antagit en cameoroll i filmen. (081026)
  • Martin Zetterlund är en stuntman som engagerats i projektet, för närvarande arbetandes med Beckfilmerna, och han kommer att ha en mindre roll som Luke Skywalker i en kort retrospektiv scen. (081104)
  • Justin R. Durban komponerar musiken till Gatekeeper. Tidigare är han känd för musiken till Harry Potterfilmen Phoenixordern, Hulken och Mumien 3. (081115)
  • Två av de centrala skeppen i filmen har fått namnen USS Lundgren och USS Whitehead, efter Henrik Lundgren och Jean Whitehead som båda avlidit under senare tid. (081116)
  • Knut Jørgen Røed Ødegaard, en astronomikändis i Norge, gör en cameoroll i Gatekeeperfilmen och kommer även att bistå filmen med sin stora kunskap om Mars. (081118)
  • Två posters föreställande Darth Vader (Bobby Rice) och borgdrottningen (Sofia Brattwall) har släppts. Bilderna hittar ni om ni klickar på rollnamnen. (081121)
  • Keegan de Lancie (Q2) har inbjudits att ta en cameoroll och detaljerna håller just nu på att hamras fram. (081123)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter