Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

George Taki om Clone Wars, Heroes och Star Trek

George Takei, som spelade Hikaru Sulu i Star Trek: Originalserien och flera av filmerna, har intervjuats av ComicBookResources och han menar att han inte har bytt skepp genom att nu göra rösten till general Lok Durd i den tecknade TV-serien Star Wars: The Clone Wars (som just nu sänds på TV400). Skillnaden mellan att spela in Star Trek: Den animerade serien och Star Wars var tydlig för Takei, då den animerade serien spelades in genom att skådespelarna fick komma in en och en och göra sina röstinspelningar. I Star Wars var alla skådespelarna på scen samtidigt och kunde interagera mycket lättare. Mycket kan detta bero på ändrade möjligheter sedan 1970-talet för studiorna att använda sig av samtliga skådespelare på en och samma gång.

 

Om Star Trek-filmen: John Chu som spelar Sulu är ett mycket bra val, menar Takei, då han har sett honom agera i flera pjäser tidigare. Takei ser fram emot att få se filmen och har pratat mycket med J J Abrams om rolltillsättningen av Sulus roll.

 

Utöver detta så berättar han vilken som var hans favoritfilm i Star Trek, om Star Trek-referenser i TV-serien Heroes och om hur han upplevde kontakten med Ricardo Montalban, som gick bort nyligen.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Februari 2022:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter