Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

TNG-besättningen i den nya filmen?

Latino Review rapporterar från konventet WonderCon att det på serieförlaget IDWs panel sades något mycket spännande... En av författarna berättade då först att det fjärde numret av serietidningen Countdown (som är en förelöpare till den kommande filmen) kommer at bli en så kallad "cliffhanger och kommer att fortsätta ungefär 5 minuter in i den nya filmen". En annan paneldeltagare nämner då, och det är här som det mest intressanta dyker upp, att medlemmar av Star Trek: The Next Generation-besättningen kommer att vara med i [under dessa 5 minuter av] filmen, vilket bemöttes med en skarp tillsägande min från en annan medlem av panelen som verkade veta att han gått för långt.

Serietidningen behandlar tiden före filmen, men i TNG-eran, något som rapporterats om tidigare. Filmen kommer att kunna ses oberoende av om man har läst serietidningen. Det fjärde numret ges ut i början av april och den 15 april ges hela serietidningen ut i bokform, vilket blir betydligt lättare för oss i Europa att beställa.

Tillägg kl 12:41: Trekmovie.com replikerar på Latino Reviews nyhet med att säga att det inte finns en chans att TNG-besättningen kommer synas i filmen, men att filmen, genom serietidningen Countdown, definitivt är hopkopplad med händelserna i originalserien. Detta är enligt Trekmovie.com den enda TNG-kopplingen och de säger sig ha fått detta verifierat av personer nära kopplade till filmen. (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter