Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek i rubrikerna - 2 mars 2009

  • J J Abrams pratade på WonderCon 2009 i lördags om att han och övriga medarbetare arbetar på en uppföljare till filmen Cloverfield. J J Abrams, som regisserar den elfte Star Trek-filmen, arbetar fortsatt med flertalet TV-serier och filmer, men Cloverfield är bland de senaste filmerna. Han säger att han nu har en idé om en fortsättning som verkar riktigt "cool" att göra. (+)
  • En ny trailer för den elfte filmen kommer att visas vid USA-premiären av Watchmen på fredag. Räkna med att den finns tillgänglig på Internet senast måndag. Vid WonderCon 2009 förhandsvisades den 2 minuter långa trailern. (+)
  • West Coast Trekkers försöker få till stånd en förhandsvisning av den kommande filmen, men UIP, som i Sverige ansvarar för Paramounts filmer, svarar inte på deras kontaktförsök, berättades det vid årsmötet för West Coast Trekkers i lördags. Om ingen förhandsvisning sker så kan ni ändå räkna med att det kommer att hända något slags "event" vid större biografer i Göteborg, såväl som i Stockholm och Malmö. Ni får höra mer om det så fort som vi vet något.
  • I Family Guy-avsnittet Not All Dogs Go To Heaven från den tecknade TV-seriens sjunde säsong kommer stora delar av TNG-besättningen att vara med. I rollistan finns Patrick Stewart, LeVar Burton, Gates McFadden, Michael Dorn, Wil Wheaton, Denise Crosby, Marina Sirtis, Brent Spiner och Jonathan Frakes. Stewie skapar och använder en transportör som transporterar alla skådespelarna till hans sovrum så att han får en chans att prata med alla på en gång. Avsnittet sänds i USA den 29 mars. Vet någon vilken kanal som serien sänds på i Sverige och vilken säsong som nu sänds, så säg gärna till i diskussionen nedan. (+)
  • James Cromwell höll, tillsammans med skådespelaren Mike Farrell, i ett tal mot dödsstraffet på University of Montana i förra veckan. Cromwell är mest känd för oss som Zefram Cochrane i Star Trek: First Contact och Broken Bow. (+)
  • Sjukhemmet i Hollywood där DeForest Kelley levde sin sista tid kommer att läggas ned, pga den nuvarande finanskrisen inom Hollywoods filmindustri, rapporterar Bloomberg.com. (<a href="http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=aqawgsLAa07o&refer=home"></a>)
  • William Shatner vill bli premiärminister i Kanada, berättar han i ett svar till ett brev från ett kanadensiskt fan. Med största sannolikhet bara ett utspel, som så ofta från Shatners sida, eller... (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Februari 2022:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter